Kipróbálható a Darkness Within 2: The Dark Lineage

2010. május 28.
3.0711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Zoetrope Interactive végre valahára befejezte a számtalanszor elcsúsztatott Darkness Within folytatásának munkálatait, erről árulkodik legalábbis, hogy a srácok végre előhozakodtak a hozzá készült demonstrációs anyaggal, amelyet betöltve végre megízlelhetjük, hogy a H.P.

Lovecraft világán alapuló új horrorkaland vajon mennyit fejlődött a kellemes, ám kevésbé sikeres előd óta. Az előzetes képek és videók alapján ezt nehéz volt megmondani, így tehát a frissen érkezett demó éppen kapóra jött abban, hogy pontot tehessünk az ügy végére.

Az illetékesek egyébiránt a játékba egy nagyon komoly 3D-s grafikus motort tettek, ami képes a valós idejű három dimenziós élmény lemintázására - ez számukra fejlődés az első részhez képest -, bár nyilván nem ezért, sokkal inkább a játék utánozhatatlan hangulata, kiváló sztorija, illetve komoly fejtörői miatt fogjuk megszeretni a végeredményt. Ebben pedig komoly segítséget nyújt a kipróbálható változat, amelyet az alábbi linkről tölthetsz le, kemény 300 MB méretével pedig talán nem fog gondot okozni sem a helyhiány, sem az internet sebessége. Íme tehát a link:

Darkness Within 2: The Dark Lineage demó
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja