Kipróbálható a Commander: Conquest of the Americas

2010. július 28.
2.8071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Aki rendszeres olvasóink közé tartozik, nyilván nem köszönti újdonságként a Commander: Conquest of the Americas nevet, ami tulajdonképpen nem más, mint az East India Company-val presztízst szerzett Nitro Games legújabb stratégiája.

A Paradox Interactive kiadásában most pénteken már hivatalosan is a boltokba kerülő játékban hat európai nemzet oldalán fedezhetjük fel az Új Világot, amit manapság Amerika néven ismerünk. A fejlesztők előző alkotására enyhén hajazó játék pedig egy előzetes kipróbálható verzióval jelentkezett a minap, így ha már korábban felkeltette érdeklődésedet a program, tudod a dolgod.

Ha IDE kattintasz, akkor ugyanis rögtön töltheted a Commander: Conquest of the Americas kipróbálható változatát, amit betöltve rögtön beleszagolhatunk a kampányba, és a játék menetébe, ami erősen hajaz ugyan az East India Company-ra, de ez jelenleg mit sem számít, hiszen kolóniáink menedzselése, hadseregeink kiépítése, a hajócsaták, és egyéb tényezők amúgy is hiánycikkek még az RTS stíluson belül is, így a Nitro Games új üdvöskéje üde színfolt lehet a stratégiák szerelmesei között. Ha szeretted az East India Company-t, nyugodtan próbáld ki a Commander: Conquest of the Americas-t is, nem fogsz csalódni.
1 hozzászólás

AngryKnight

11 éve, 7 hónapja és 17 napja

jó kis játék lett röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja