Kipróbálható az IObit WinMetro 2.0 béta kiadása

2012. december 21.
2.4761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Egyes fejlesztők azon munkálkodnak gőzerővel, hogy a Microsoft legújabb Windows 8-as operációs rendszerét a lehető legjobban hasonlóvá tegyék a korábbi kiadásokkal, míg más csapatok azon fáradoznak, hogy az előző verziók megjelenését csiszolják át "Metro" stílusúra.

Az IObit gárdája az utóbb említett célt tűzte ki maga elé, ugyanis bejelentették a WinMetro névre keresztelt alkalmazásuknak legfrissebb, 2.0-ás béta verzióját. A WinMetro egy ingyenes program, aminek bevetésével a Windows XP, a Windows Vista, valamint a Windows 7 operációs rendszerek elláthatóak a Window 8-cal érkező Metro/Modern/Microsoft design style felülettel, illetve ennek néhány funkciójával.

A WinMetro 2.0 Beta újdonságai között köszönthetjük az "All Programs" és időformátum beállítása funkciókat, de ezek mellett friss fejlesztésként érkezett meg a több nyelv támogatása is. A finomítások és módosítások eredményeként a szoftver már alaposan feljavított felhasználói felülettel büszkélkedhet, amit a továbbcsiszolt "Power", "Photos" és "Weather" funkciók egészítenek ki.

A 2.0-ás béta felhozatalából természetesen nem hiányoznak az immár kötelezőnek mondható hibajavítások sem, bár ezeket a módosításokat a fejlesztőcsapat nem részletezte. A WinMetro most bemutatkozó 2.0 Beta kiadása már letölthető az alábbi linkre kattintva.

Az IObit WinMetro rendszerkövetelménye:
300 MHz-es központi feldolgozó, vagy gyorsabb.
Minimum 30 MB RAM.
15 MB üres lemezterület.

Az IObit WinMetro 2.0 Beta letöltése (6,7 MB).
3 hozzászólás

rDAVE

12 éve, 2 hónapja és 26 napja

Win8 megjelenése óta használatban van nálam(mivel lusta voltam felrakni máströhögő smiley), de még nem találtam meg PC-n a hasznát... Látványos (már akinek tetszik) és gyors, de elég nagy káosz van benne sok program esetén, szóval mi értelme van átültetni egy másik winre?
Főleg, ha a porgram lassabb is és még fapadosabb a kinézete...

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 27 napja

Ez marha jól néz így ki! mosolygó smiley

válasz erre

Raiden

12 éve, 2 hónapja és 27 napja

Azt még komolyan gondolják hogy ennyire bejön,hogy én az xp-mre ilyet húzzak?Ott a Metro Puppy,ha nézegetni akarom..röhögő smiley

http://gamechannel.hu/cikk/blog/metro_opera_puppy

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja