Kipróbálható az Amnesia: The Dark Descent

2010. szeptember 06.
2.9511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Penumbra-sorozattal egyértelműen nevet szerző Frictional Games végre elkészült legújabb projektjével, amely bár stílusilag egy fikarcnyit sem változott a fentebb említett szériához képest, de koncepciójában már történtek módosítások, így például az Amnesia: The Dark Descent betöltését követően visszarepülünk a múltba, ahol legalább akkora rejtélyek várnak ránk, mint a jelenben, és hősünkkel egy elhagyatott kastélyba tévedve nem csak erre ébredünk rá, hanem arra is, hogy életünk ismét folyamatosan csak egy cérnaszálon függ majd.

Aki már a Penumbra-trilógiát is mélyen a szívébe zárta, az a brigád legfrissebb alkotását is hamar megszereti majd, ám ha bármiféle előzetes félelem tartana fogságban, mert nem vagy biztos a srácok képességeiben, akkor jó hírrel szolgálhatunk neked, a Frictional Games ugyanis egy kipróbálható verziót hozott nyilvánosságra az Amnesia: The Dark Descent-hez, amit IDE kattintva magad is letölthetsz, és akár már perceken belül belekóstolhatsz a rettegésbe.


Amnesia: The Dark Descent betöltését követően visszarepülünk a múltba, ahol legalább akkora rejtélyek várnak ránk, mint a jelenben, és hősünkkel egy elhagyatott kastélyba tévedve nem csak erre ébredünk rá, hanem arra is, hogy életünk ismét folyamatosan csak egy cérnaszálon függ majd.

Aki már a Penumbra-trilógiát is mélyen a szívébe zárta, az a brigád legfrissebb alkotását is hamar megszereti majd, ám ha bármiféle előzetes félelem tartana fogságban, mert nem vagy biztos a srácok képességeiben, akkor jó hírrel szolgálhatunk neked, a Frictional Games ugyanis egy kipróbálható verziót hozott nyilvánosságra az Amnesia: The Dark Descent-hez, amit IDE kattintva magad is letölthetsz, és akár már perceken belül belekóstolhatsz a rettegésbe.'>
4 hozzászólás

marco

14 éve, 8 hónapja és 27 napja

Natív Linux verzió is lesz. Ezt már szeretem!mosolygó smiley

válasz erre

Shade

14 éve, 9 hónapja és 17 napja

Nos, nekem nem működik. Elindítanám és azt írja: The setup files are corrupted. Please obtian a new copy of the program.
Gondoltam szólok, hogy a letöltés nem működik. :/

válasz erre

Shade

14 éve, 9 hónapja és 17 napja

Mia fene, 17mega a demo?o.O

válasz erre

Shade

14 éve, 9 hónapja és 17 napja

Huu ez nagyon komoly lehet, már egy ideje várom. Ki is próbálom.

válasz erre
Amnesia: The Dark Descent
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja