Kipróbálható az AIDA64 legfrissebb kiadása

2013. március 29.
1.7301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépes programok felhozatala a napokban újabb friss verzióra lépett taggal bővült, ugyanis a FinalWire fejlesztőcsapata bejelentette a népszerű AIDA64 alkalmazásuknak legújabb kiadását, ami az újítások eredményeként immár a 2.85.2400-as számozással lett ellátva.

A most megérkezett verzió már továbbcsiszolt támogatást kínál az Advanced Micro Devices Kabini, Temash és Kaveri APU-khoz, míg Intel vonalon a Haswell és a Valleyview központi feldolgozók lettek megemlítve.

Az előzetes támogatottsági listán az AMD Beema APU-ja, valamint az Intel Avoton, Crystal Well, Haswell-E, Haswell-ULT, Ivy Bridge-E CPU, illetve a Point-LP és Wellsburg PCH képviselteti magát, de a felsorolásban megtalálható még a DDR4 memóriamodulok és a GDDR5 rendszermemória is. A legújabb AIDA64 az AMD A-sorozatú Richland APU-khoz már optimalizált 64 bites teszteket kínál.

Az AMD Radeon HD 8000-es sorozatú GPU-khoz, valamint az nVidia GeForce GTX Titan gyorsítójához az új kiadás már részletes grafikus processzor információkat képes szolgáltatni. A most megérkezett AIDA64 2.85.2400 próbaverziója már letölthető ezen a linken keresztül.
1 hozzászólás

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 20 napja

Régen rengeteget használtam, mindig nézegettem a gépet vele. Aztán rájöttem hogy tök felesleges!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt