Kipróbálható a World Basketball Manager 2012

2012. február 07.
1.9041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Icehole Games által közzétett sajtónyilatkozat szerint megjelent a World Basketball Manager 1.9-re frissített verziója, amely - nyilván nem ok nélkül - a World Basketball Manager 2012 címet kapta a keresztségben, lévén a frissítés - amit mondjuk a FIFA esetében új epizódnak hívnak - a 2012-es szezon tulajdonságaival gazdagította az alkotást.

Így új csapat-összeállítások és aprócska módosítások után vásárolhatjuk meg magunknak a játékot, amellyel a kosárlabda szerelmeseinek kívánnak kedvezni az illetékesek.

Sőt mi több, van egy további jó hírünk is azoknak, akiknek felkeltette az érdeklődését az alkotás, a fejlesztők ugyanis a frissített verzió örömére elérhetővé tettek egy kipróbálható változatot a World Basketball Manager 2012-ből, amit letöltve két napig ingyen használhatjuk a játékot, ha pedig megtetszett, néhány dollár ellenében örökbe megvásárolhatjuk magunknak.

A World Basketball Manager 2012 egyébiránt hasonló a Football Manager és egyéb hasonlóan régi sulis menedzselős játékokhoz, így elsősorban azoknak ajánlott, akik szeretnének egy kicsit a sport hátterébe is bepillantást nyerni. Ha le akarjuk tölteni a játék trial verzióját, IDE kattintva megtehetjük.
1 hozzászólás

totyak

8 éve, 1 hónapja és 14 napja

Na, az ilyen játékok tudnak még a halálba kergetni. Még csak nem is az van, hogy te játszol az egyik figurával, hanem csak menedzserkedsz. Erre mekkora igény lehet?

válasz erre
World Basketball Manager 2012
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljadrift3r91 profiljarDAVE profiljamarco profiljasoami profilja