Kipróbálható a WinRAR 5.0 második béta kiadása

2013. május 02.
2.0571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépes programok népes tábora a tegnapi nap folyamán újabb taggal gyarapodott, ugyanis elérhetővé vált az elkövetkező WinRAR 5.0 alkalmazás második béta kiadása.

Aki esetleg nem ismerné, a WinRAR egy nagy tudású archiváló program, ami teljes körűen támogatja a RAR és ZIP állományokat, de emellett a CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Z és Z fájlok kicsomagolása, valamint a 128 bites AES titkosítás alkalmazása sem jelent számára semmiféle problémát.

Az érkező 5.0-s kiadás első két bétája elhozta a vadiúj RAR 5.0 archív-formátum támogatását, amit grafikus felület opcióin, vagy parancssoros használat esetén a "-ma" kapcsolóval lehet aktiválni. A fejlesztők kiemelték, a régebbi WinRAR kiadások az előbb említett tömörítési eljárást nem kezelik. A frissen bevezetett formátum kitömörítésénél a program már ki tudja használni a többmagos processzorok kínálata lehetőséget is.

Tömörítés esetén a 64 bites verziónál 1 GB-ra emelkedett a maximális szótárméret, míg 32 bites társánál ez az érték 256 MB, viszont kicsomagolás esetén természetesen mindkét megoldás elboldogul bármekkora mérettel. A most bejelentett WinRAR 5.0 Beta 2 32 bites és 64 bites telepítői már letölthetőek az előbbi linkekre kattintva.
1 hozzászólás

Marduk

11 éve, 10 hónapja és 7 napja

Szerintem a WinRAR-t kevesen nem ismerik röhögő smiley Ahogy látom sok újdonsággal gyarapodott. mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja