Kipróbálható a Panzer Command: Ostfront

2011. május 09.
3.4681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Manapság a második világháborús stratégiák hanyatlásának korát éljük.

A műfaj végóráit éli és csak néhány igazán fanatikus fejlesztőcsapat maradt hű a stílushoz, ám a jövő elég bizonytalan az efféle alkotások szerelmeseinek. Szerencsére akadnak azért kis csapatok, akik próbálkoznak, így például a Matrix Games, akik néhány héttel ezelőtt jelentették meg a Panzer Command: Ostfront című videojátékot, amelynek kipróbálható változatát a hétvége folyamán tették elérhetővé.

A Panzer Command: Ostfront egy teljes egészében 3D-s, körökre osztott taktikai stratégia, amely az egyszemélyes hadjárat mellett lehetőséget ad a többjátékos mókára is, realisztikus egységekkel, komoly stratégiai követelményekkel. A játék kampánya a keleti front történéseit dolgozza fel egészen az 1941-es villámháborútól az 1945-ös berlini ostromig. Ha már most elvonási tüneteid vannak a második világháborús stratégiák hiányai miatt, IDE kattintva kipróbálhatsz egy új versenyzőt.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

A háborús játékok piaca durván túl van telítve és szerintem az ilyen kis csapatoknak, akik kevésbé minőségi munkát tudnak csak letenni az asztalra, felesleges is ilyesmivel kezdeniük. Inkább találnának ki valami egyedi, kreatív játékot, amivel nevet szerezhetnek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja