Kipróbálható a Malwarebytes Anti-Malware legfrissebb béta kiadása

2012. augusztus 29.
2.1421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Malwarebytes Corporation fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült és immár kipróbálható a népszerű Malwarebytes Anti-Malware névre keresztelt alkalmazásuknak 1.65.0.1000-es verziószámmal ellátott első béta kiadása.

Aki esetleg nem ismerné, a Malwarebytes Anti-Malware egy a Microsoft Windows operációs rendszerek alá fejlesztett program, amit kifejezetten a számítógépes kártevők semlegesítésére hegyeztek ki, és egyaránt rendelkezésre áll teljesen ingyenes, illetve fizetős, kibővített képességekkel rendelkező változatban is.

A szóban program Pro jelzésű variánsa a szokásosnak mondható funkciókon kívül el lett látva még valós idejű védelmi modullal, valamint az ütemezett frissítés és keresés képességével. Az új béta kiadás immár újraindítás nélkül lesz frissíthető újabb verzióra, a védelmi modulja pedig nem csak az aktuális felhasználói fiókban tud keresni, hanem az egész számítógépen.

A fájlrendszer és a weboldal blokkoló funkció a "Védelem" fülön már külön-külön is letiltható vagy engedélyezhető, de ezek mellett a valósidejű védelmi rendszerből közvetlenül is ki lehet már lépni anélkül, hogy más éppen futó folyamatra ez hatással lenne. A továbbfinomítások listáján többek között a megerősített Malwarebytes Chameleon, valamint az optimalizált valósidejű védelmi rendszer szerepel, aminek köszönhetően a Windows Vista és Windows 7 operációs rendszerek indítása jelentősen felgyorsult.

A most bejelentett Malwarebytes Anti-Malware 1.65.0.1000 Beta 10 MB-os telepítője már letölthető az alábbi linkre kattintva.

A Malwarebytes Anti-Malware 1.65.0.1000 Beta letöltése (10 MB).
nincs még hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 1 napja

Legjobb védelmirendszer! (Y)

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja