Kipróbálható a LibreOffice 4.0 első RC kiadása

2013. január 11.
1.5971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban a The Document Foundation fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült az elkövetkező LibreOffice 4.0 szoftverüknek legelső Release Candidate kiadása, és az már mindenki számára kipróbálható.

Aki esetleg nem ismerné, a LibreOffice teljesen ingyenes, platformfüggetlen irodai programcsomag, ami teljes mértékben fel van készítve mindennemű irodai feladatra, beleértve persze a szövegszerkesztést, a prezentációkészítést, illetve a táblázatkezelést.

A most megérkezett LibreOffice 4.0 RC1 természetesen átesett a már jól megszokott hibajavítási szertartáson is, így az eddigi tesztváltozatokban felfedezett bugok jelentős része már meg lett szüntetve. A korábbi stabil kiadással összevetve az érkező LibreOffice 4.0 számtalan újdonságot kínál, így például a Writer modulban immár lehetőség van a szöveg mellé megjegyzéseket csatolni, valamint a tolljegyzeteket tartalmazó DOCX és RTF dokumentumok importálása is immár teljesen támogatott.

A táblázatkezelő többek között már továbbfejlesztett ODS importálással büszkélkedhet, és emellett az ODF állományok is már egészen a 4 GB-os tömörítetlen méretig gond nélkül kezelhetőek. A most bejelentett LibreOffice 4.0 RC1 már letölthető az alábbi linkre kattintva.

A LibreOffice 4.0 RC1 letöltése (182,4 MB).
6 hozzászólás

Raiden

12 éve, 2 hónapja és 5 napja

Marduk írta:
Ezt majd ki kell próbálnom. mosolygó smiley
Jó cucc,én valamelyik puppy-ban lévő Libre-t használtam,nem is volt hiba,viszont mikor ide felmásoltam(copy-paste),kérdőjel jelent meg zárójel helyett.röhögő smiley

válasz erre

Marduk

12 éve, 2 hónapja és 5 napja

Ezt majd ki kell próbálnom. mosolygó smiley

válasz erre

Raiden

12 éve, 2 hónapja és 5 napja

Jó progi,de nem tökéletes,néha gondom akad a karakterekkel () helyett ? ...stb mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 6 napja

egy egyszeru pdf filet se tud megnyitni normalisan sajnos, mig mas mini programok igen.persze mem ez a fo profilja, de akkor is.

válasz erre

marco

12 éve, 2 hónapja és 6 napja

Alaptelepítés.mosolygó smiley Legjobb mióta OpenOffice elvesztette a helyes utat.mosolygó smiley Örülök hogy elkezdte az a csapat ezt a verziót.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 2 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja