Kipróbálható a Battle For Freedom

2011. január 02.
2.3141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb kelet-európai videojáték ért el a célegyenesbe néhány nappal ezelőtt, ezt jelzi, hogy a román Inovare Studio megjelentette első alkotásának, avagy a Battle For Freedom-nak a kipróbálható változatát, amely szokás szerint a nem túl szép, de annál érdekesebb kategória kíván lenni.

A játékról annyit érdemes tudni, hogy egy többjátékos módra kiélezett lövölde lesz, amelyben a közeli jövőbe repülhetünk, ahol az ellenséget még mindig a nácikban látják román barátaink.

Hogy mit keresnek a nácik a jövőben? Ezt majd magad is kiderítheted, ha letöltöd a demót, amit IDE kattintva megtehetsz, és bánhatod, ha kihagyod, a roppant klisés - és enyhén nevetséges - koncepció mellett ugyanis érdekes, egyszerre nyolc főt támogató online játékmenet tárul elénk, amelyben 7 ember szabadságharcost alakít, míg egy a főnököt, aki RTS módban irányítja a többieket, akik FPS nézetben vívják meg életük csatáit. Ezt kínálja tehát a Battle For Freedom, ha felkeltette az érdeklődésedet, csapj le rá, és próbáld ki, mert most megteheted.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 11 napja

Román fejlesztésű játék sem sok lehet a piacon. De ők még legalább a régi iskolát követték és demoztak.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profiljasony1515 profiljamarco profilja