Kipróbálható a Baidu PC Faster legújabb béta kiadása

2013. április 07.
2.4601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A PC-s alkalmazások tábora az elmúlt napok folyamán újabb taggal gyarapodott, méghozzá ezúttal a Baidu fejlesztőcsapatának köszönhetően, akik elérhetővé tették az elkövetkező PC Faster szoftverüknek 3.2.0.9-es béta kiadását.

A Baidu PC Faster egy a Microsoft Windows operációs rendszerek alá fejlesztett ingyenes program, aminek használatával a felhasználó könnyedén karbantarthatja számítógépét, ugyanis az különféle eszközöket kínál a kisebb-nagyobb rendszerhibák orvoslásához, de emellett többféle optimalizálásra is képes, illetve a gép biztonságát is meg tudja erősíteni.

Az újdonságok között bukkant fel a vadiúj "Tools" modul, ami többek között fájl-visszaállítási lehetőséget, internet sebességtesztet, valamint többféle javítási opciót is kínál. A program kínálatában szintén friss fejlesztésként szerepel a "Cloud Security" és "PC App Store" lehetőségek, amiket a fejlesztőcsapat internetkapcsolat optimalizáló, valamint egykattintásos rendszer-optimalizáló funkcióval is kiegészített. A Baidu PC Faster 3.2.0.9 most megérkezett béta kiadása már letölthető ezen a linken keresztül.
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 26 napja

Nagyon bénának kell lenni ahhoz hogy ha valaki még ennyit sem tud megcsinálni mint amiket ez a progi tud...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 26 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja