Kipróbálható a Baidu Antivirus legfrissebb béta kiadása

2013. április 21.
3.3251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépes vírusirtók tábora a napokban újabb taggal gazdagodott, mégpedig ezúttal a Baidu fejlesztőcsapatának köszönhetően, akik bejelentették az elkövetkező Baidu Antivirus 3.2.1.27003 alkalmazásuknak első béta kiadását.

Aki esetleg nem ismerné, a Baidu Antivirus egy a Microsoft Windows operációs rendszerekre kihegyezett ingyenes vírusirtó alkalmazás, aminek különlegessége, hogy a csapat saját fejlesztésű Baidu Antivirus és Baidu Cloud Security Engine megoldását ötvözi a már sokat bizonyított Avira Antivirus motorjával.

A már elvárt hibavadászat eredményeként a fejlesztők sikeresen leszámoltak a felhasználói interfész összeomlását, valamint a felhasználói visszajelzések megakadályozását és néhány üzemzavart előidéző bugokkal.

Az optimalizálásoknak köszönhetően jelentősen javult a frissítés folyamata, de emellett a felhozatalban szerepel még a feljavított telepítő, a hatékonyabb vírusészlelés, illetve pontosabb és gyorsabb keresés is. A Baidu Antivirus 3.2.1.27003 első béta verziója már kipróbálható erre a linkre kattintva.
4 hozzászólás

Raiden

11 éve, 11 hónapja és 9 napja

A legtöbb vírushergelő nincs a helyzet magaslatán,ez alól gondolom a legújabb "csodabaidu" sem kivétel,béta verzióban biztosan nem fogom próbálgatni(csinálhat érdekes dolgokat).Nekem egész jó a Comodo XP alatt.Meg külön malware hergelő persze..

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 10 napja

Marduk írta:
Tényleg rengeteg antivírus program van... Mondjuk ez is jól néz ki röhögő smiley
Dizájnos de ha nem jól véd mit sem ér...

válasz erre

Marduk

11 éve, 11 hónapja és 10 napja

Tényleg rengeteg antivírus program van... Mondjuk ez is jól néz ki röhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 10 napja

Úristen mennyi antivirus van

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja