Kings Bounty: Már készül az első kiegészítő

2008. november 03.
5.8811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Kings Bounty a körökre osztott stratégia játékok egyik keresztapja az újrafeldolgozással egyre jobban odatesz a Heroes sorozatnak.

Ugyan trónfosztás nem volt, de megrengette azt, jelezvén, hogy én is itt voltam valamikor és most visszatértem, hogy megmutassam, van még bennem parázs, amit lángra lehet lobbantani. Ez a parázs pedig lángra lobbant, mikor kijött a Kings Bounty és futótűzként terjed tovább, ugyanis ma bejelentették az első kiegészítőt hozzá.

Az egyenlőre The Princess néven futó expanzió szeretne rengeteg újdonságot hozni és szeretné, ha a játékosok egy igazán meghizlalt DVD-t kapnának a pénzükért. A számtalan apróság mellett egyenlőre még meghatározatlan számú új kampányt és küldetést ígérnek, 5 új főellenséget valamint egy új játszható karaktert. A kiegészítő lemez ezen felül még egy exkluzív kis újdonsággal is meglepi majd vásárlóit, ugyanis egy sárkány is az expanzió része lesz, amit segítőtársunknak fogadhatunk fel és ugyanúgy fejlődhet, szinteket léphet, mint mi.

A megjelenés időpontjáról egyenlőre annyit tudunk, hogy 2009 első negyedéve, ami per pillanat csak Oroszországra és az orosz nyelvű kiadásra igaz. Ha megint több hónapot kell várnunk az angol nyelvű változatra, akkor nálunk 2009 nyár vagy ősz az esedékes, de aki szerette a játékot, az biztosan türelmetlenül fogja várni ezt a már most felhizlaltnak kinéző kiegészítő lemezt is.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja