Kings Bounty: Armored Princess: Demó vagyok, tudok oroszul, rosszul, nagyon rosszul

2009. április 22.
2.8611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A méltán nagy sikereket elért King's Bounty hamarosan megkapja az első igazi expanzióját, ahol egy kis páncélozott hercegnő kalandjait élhetjük majd át.

A kiegészítő az Armored Princess névre hallgat, és ahogyan az lenni szokott, első körben orosz nyelvterületen várható a megjelenése, aminek örömére már mi is belekóstolhatunk a játékba, hiszen a demonstrációs anyaga befutott, igaz, csak az említett vodkaimádó nyelven, azaz oroszul.

Akinek nem okoz nehézséget a nyelv (idősebb játékosoknál ez nincs kizárva), azok akár már ma is belekóstolhatnak a kiegészítő rejtelmeibe, hiszen a lentebbi linkre kattintva le lehet tölteni a kipróbálható verziót, természetesen ingyen és bérmentve.

Az Armored Princess expanzió sok aprósággal kívánja gazdagítani az alapjáték amúgy sem kicsi felhozatalát. A legnagyobb vonzerőt értelemszerűen az új kampány fogja nyújtani, ahol Amelie hercegnőt fogjuk terelgetni az úton, hogy megtalálja mentorát, Gilbert lovagot. A kampány mellett természetesen új varázslatok, fegyverek, szörnyek és hasonló apróságok is fellelhetőek lesznek, sőt, egy igazi Süsü, azaz egy egyfejű sárkány is elkíséri majd útján a királylányt, aki nem csak szép látványt, de a csatákban kellő tűzerőt is fog nyújtani.

Ha mindebbe szeretnél már most belekóstolni, és nem zavar az orosz nyelv, bátran töltsd le a 450 MB méretű demonstrációs anyagot.

Kings Bounty: Armored Princess demó (orosz)
2 hozzászólás

Raiden

16 éve, 3 hónapja és 15 napja

Valamikor,a hidegháború idején én is tanultam oroszul,de sajna megkopott a tudásom..meglepődött smileyröhögő smiley

válasz erre

yanis91

16 éve, 3 hónapja és 15 napja

Ez jó, a sima is nagyon bejött. Jól nézki és tök jó játék élménye van az egésznek és ami alegjobb az egészben hogy én nem találkoztam semmi fajta idegesítő dologgal a játékban.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja