King Of Fighters XII: Bemutatkozik az AOU 2008-on

2008. február 11.
1.7651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom ősi ellensége az SNK is ringbe száll a babérokért, hisz nem csak a legendás Street Fighter kapja meg a modernizált folytatását, hanem a nem kevésbé nagy nevű King Of Fighters is bekeményít.

A szám szerinti 12.-ik inkarnáció első ízben a korábban említett AOU 2008-on mutatkozik be, igaz, egyelőre csak videó formájában teszi tiszteletét a közönség előtt. Ez az epizód rendelkezik eddig a lehosszabb fejlesztésre szánt idővel, ami nem is meglepő, hisz az alapoktól kezdve építik újjá az anyagot.

A játktörténelem egyik legvitatottab kérdése, hogy melyik árkád kiválóság viselje a koronát. A Capcom Street Fighter-e, vagy az SNK King Of Fighters-e. Dante Barátom ennek hamar pontot tenne a végére, de a kérdés messze nem ilyen egyszerű. Mindkét brand-nek vitathatatlan erényei vannak a másikkal szemben. A 16.-ától megnyíló AOU 2008 rendezvényen végre megmutatja magát az alapkövétől újragondolt King Of Fighters következő epizódja, a szám szerinti 12.

Első köreben a Taito's Type X? árkád berendezésen ölt végleges alakot az SNK Playmore JP produktuma, ezt követi majd a PlayStation 3-as verzió 2009-ben és a készítők egy Xbox 360-as port elkészítésétől sem zárkóznak el, melyet szintén a jövő esztendőre időzítenének. Az árkád kivetülést június-július környékétől érdemes keresni majd a (japán) játéktermekben. Az SNK Playmore JP eddig ezt az epizódot kalapálta a legtovább, ami azért sem meglepő, mert teljesen új technikai alapokra helyezik a játékot. Egy friss engine fog dübörögni a stuff alatt és az egész banda sprite megjelenítését is alaposan átdolgozzák, remélhetőleg immáron HD-ben prezentálva.

A japánban rendezett AOU 2008 után remélhetőleg okosabbak leszünk.
1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 7 hónapja és 3 napja

Hát barátom te már nagyon is ismersz!Nálam egyértelműen a Street Fighter a korona tulajdonosa!Szeretem a King of Fighters-t is nagyon mert marha jó a hangulata stb.. de akkor is Street Fighter 4ever!!!menő smileymenő smileymenő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja