Kingdom Under Fire II: Friss gameplay videók érkeztek

2009. augusztus 27.
2.5431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Utoljára akkor érkeztek friss hírek a Kingdom Under Fire második epizódjáról, amikor bejelentették, hogy az alkotás biztosan elkészül Xbox 360 konzolokra is, természetesen csak és kizárólag a PC mellett.

A hírnek örültünk, ám korántsem annyira, mint amikor megláttuk az alkotás bemutatkozó videóját, amely után egyszerre törölgettük könnyeinket és ajkainkat, ezt követően pedig még sokszor megnéztük a mozgóképet, amely bemutatására sajnos már nem tegnap került sor, hanem egészen pontosan még a tavalyi esztendő novemberében.

A mai napon azonban minden fanatikus fellélegezhet, hiszen érkezett kettő egész friss videó a játékról, amelyek teljes mértékben in-game felvételek, azaz nincs csalás, nincs ámítás, a program így fog kinézni majd a mi masináinkon is. A játékban mindemellett három frakció oldalán, egyenként 18 hős bőrébe bújhatunk, hogy hatalmasabbnál hatalmasabb csatákat vívjunk meg az ellenséges oldal seregeivel. Leírva ugyan nem hangzik túl eredetinek a koncepció, de ha hozzávesszük a kiváló fantasy környezetet, a komoly többjátékos ütközeteket, a hatalmas akciókat, valamint az erősen történet orientált kampányt, akkor máris felfelé görbülhet a szánk.

Ha még mindig nem lennél meggyőzve, akkor javaslom, hogy semmiképpen se hagyd ki a mai napon befutott két videót, amelyek most következnek.

#tv#

#tv2#
1 hozzászólás

Tibit

15 éve, 11 hónapja

Az ilyen játék az low, most mi abban a faxa, hogy mész, téged lehetetlen megölni, oszt csapkodod a népet. Sztem könnyen meg lehet unni, én már videón keresztül meg is untam. szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja