Kingdom Hearts III: PlayStation 3 exkluzív?

2008. szeptember 01.
1.8791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Disney és a Square Enix kooprodukciójából született Kingdom Hearts franchise hatalmas népszerűségnek örvendett, köszönhetően a nem mindennapi koncepciónak.

A brand világrajötte előtt legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy valaha egy játékban láthatjuk Donald kacsát és például Cloud-ot, pedig a Kingdom Hearts-ban nincsenek lehetetlen dolgok. A sorozat hamarosan trilógiává bővülhet, hiszen úgy tudjuk, hogy már a harmadik epizódon mesterkednek a színfalak mögött az illetékesek.

Csak az a kérdés, hogy milyen masinán, esetleg masinákon lát majd végre napvilágot, amennyiben valós az információ. Az Official PlayStation Magazine októberi számának pletykái szerint a Kingdom Hearts III bizony fejlesztés alatt áll és kizárólag a Sony harmadik PléjStációra érkezik majd meg, ezt persze jelenleg semmi sem támasztja sziklaszilárdan alá.

Az újság továbbá azt is állítja, hogy az októberi Tokyo Game Shown kerül hivatalosan bejelentésre a játék, valamint a platform exkluzivitás. Ez tehát jelen pillanatban nem több mint egy ízes szóbeszéd, hamarosan fény derül a dolgokra, csupán türelemmel ki kell várnunk a megfelelő pillanatot. Mi azon sem lennénk meglepve ha esetleg Nintendo Wii-re jelentenék be a címet.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljamarco profiljagery1113 profiljakylx profiljaMonyo profilja