Kingdom Hearts Coded: Nem csak mobilokra?

2008. szeptember 11.
1.6191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Egy érdekes, ám akár valósnak is vélhető pletyka ütötte fel a fejét a mai nap folyamán.

Bizonyos források úgy értesültek, hogy az eredetileg mobil telefonokra szánt Kingdom Hearts epizód, a Coded, PlayStation Portable-re is elkészül majd. A jelenség a Square Enix-nél messze nem lenne egyedülálló, hiszen ugyanez történt a Final Fantasy Agito XIII-mal és a The 3rd Birthday-jel is. A két utóbbi cím kifejezetten a japán mobiltelefonokra lett szánva, majd később bejelentették, hogy a címek PlayStation Portable-re vándorolnak.

Hogy a Kingdom Hearts Coded-et érintő pletyka mennyire nyugszik valós alapokon, vagy mennyire légbőlkapott, azt ebben a pillanatban nem tudjuk pontosan. A Square Enix nem tett ilyen bejelentést, sőt, tudomásunk szerint nem is célzott rá. Vajon az októberi Tokyo Game Show-ra tartogatták a meglepetést? Vagy nem több ez csupán egy hiperaktív víziónál?

A Square Enix jelenleg a Kindom Hearts Birth By Sleep-en dolgozik gőzerővel, amely viszont hivatalosan is a Sony marokkonzoljára készülődik. A pletyka igazolásával, vagy cáfolásával még várnunk kell, az idő megadja a választ a kérdésre.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljanurbanu profilja