Kingdom Hearts: Birth by Sleep nem jön PSN-re

2010. augusztus 29.
1.9761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Az első Kingdom Hearts még 2002-ben jelent meg, s a leginkább Final Fantasyra hajazó játék népszerűsége azóta is töretlen.

Tavaly terjedt el az a pletyka miszerint a játékot nem lehet majd letölteni a Sony online rendszerén keresztül. Ezzel valamennyi PSP Go tulajdonost megfosztanának a játék élményétől. Nos, majdnem kilenc hónapot kellett várni, hogy a Square Enix hozzászóljon a megszellőztetett hírhez.

A Square Enix hivatalos véleménye szerint: "A Square Enix jelenleg nem tervezi a Kingdom Hearts: Birth By Sleep terjesztését a PlayStation Store-on keresztül." Jobb egy rossz hír, mint a bizonytalanság tartja a mondás, de úgy néz ki a kizárólag online letöltéssel operáló kézi konzol tulajdonosai kimaradnak a mókából. Ez különösen azért rossz hír, mivel a Kingdom Hearts mellékszálát feldolgozó történetet már igen csak felfokozott várakozás előzte meg, és titkon minden PSP Go tulaj abban reménykedett, hogy a hír csak kacsa. Pláne, hogy ez a konzol az újabb. Egyelőre sem a Square- Enix, sem pedig a Sony nem indokolta döntésüket.

A Kingdom Hearts: Birth By Sleep szeptember 7-én érkezik.
nincs még hozzászólás

Kingdom Hearts: Birth By Sleep
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja