Kingdom Hearts 3: új nehézségi fokokat is hoz a Re:Mind DLC

2019. december 02.
3.7501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Több okból is roppant mód van miért várnia a Kingdom Hearts 3 rajongóinak a Re:Mind DLC-t, ellenben most itt van egy újabb indok, merthogy mint az kiderült, friss nehézségi fokozatokkal gyarapítja majd a szoftver az alkotást.

Egy oszakai rajongói esemény során a Square Enix elmondta, hogy nemcsak a nehézséget tudjuk majd kedvünk szerint kalibrálni, de akár az új módokat is élvezhetjük, melyek a Fast Pass Mode és Black Code névre hallgatnak, hogy minden eddiginél jobban testre szabhassuk a Kingdom Hearts 3 nyújtotta élményt, valamint fotó mód is érkezett.

A fejlesztők szavai arra engednek következtetni, hogy hamarosan érkezhet egy trailer is a Re:Mind DLC-ből, így nem árt majd hegyezni a fülünket, hátha hallunk egy új kedvcsináló felől valamiféle infómorzsát. A csepegtetett részleteket egy Twitter-posztban foglalták össze:

Kingdom Hearts 3 rajongóinak a Re:Mind DLC-t, ellenben most itt van egy újabb indok, merthogy mint az kiderült, friss nehézségi fokozatokkal gyarapítja majd a szoftver az alkotást.'>
2 hozzászólás

VaPe

4 éve, 9 hónapja és 3 napja

Ha túl sok az opció, engem az is zavar mondjuk...

válasz erre

Patrik94

4 éve, 9 hónapja és 3 napja

Photo Mode. Nagyon kell. röhögő smiley

válasz erre
Kingdom Hearts 3
18.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profiljarDAVE profilja