Kingdom Hearts 3: bekerül a Szörny Rt. világa, az E3-on kapjuk a megjelenési dátumot

2018. február 11.
1.4081
Maniac profilja, adatai
Maniac
A japán D23 expó részeként a Square Enix egy friss trailert mutatott be a Kingdom Hearts 3 című szerepjátékról, aminek köszönhetően két nagyon fontos friss részletet kaptunk a Disney kooperációjában készülő alkotásról.

A friss videóból ugyanis megtudtuk, hogy a sokak által kedvelt Szörny Rt. animációs film világa is bekerülhet majd a Kingdom Hearts 3-ba, ezáltal a jól ismert karakterek és helyszínek egyaránt megtalálhatók lesznek benne, mint ahogyan azt az alábbiakban már a gyakorlatban is megtekinthetjük.

A Square Enix a Gamespot magazinnak az expó részeként megerősítette, hogy jelenleg is több mint 100 ember dolgozik azon, hogy mielőbb elkészülhessen végre a Kingdom Hearts 3, melynek megjelenéséről annyit tudunk eddig, hogy valamikor 2018-ban érkezik, pontos dátum pedig a kiadó szerint az idei E3-on lesz bejelentve.

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem tudom, hogy mit kell csinálni a játékban, de így is nagyon tetszik. Az Ismerős karakterek nagyon sokat dobnak rajta, meg a kinézete is tetszik.

válasz erre

RyutheStaR

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Pont tegnap néztem meg én is a trailert és...
Nálam már most az év játéka. Persze akiknek fogalmuk sincs a sorozatról azoknak fura lehet, de egyébként egy nagyszerű sztoriorientált akció-rpg játék tökéletes hangulattal és játékélménnyel. A Disney-s cuccok pedig külön feldobják az egészet, mert az ember tényleg úgy érzi, mintha a régi Disney meséket élné át újra kicsit megbolondítva.

válasz erre

Vidoros

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Elég volt beletekergetni. Ez nagyon fura.

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nekem ez így nagyon nem adja...

válasz erre

fighterlaci

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez sokkolóan szörnyű.

válasz erre

petrovicsz

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hát ez elég érdekes így.

válasz erre
Kingdom Hearts 3
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljamarco profiljaWillThaWheel profiljaLaci721 profiljaturatur profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaImperator profilja