King Arthur: Befutott a beígért kipróbálható verzió

2009. december 21.
2.0551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hazai Neocore Games éppen pénteken ígérte be a nagyvilág, de elsősorban az összetett és egyediséggel felruházott stratégiák szerelmeseinek, hogy hamarosan egy demonstrációs anyagot juttatnak azon fanatikusok kezébe, akik szeretnék kipróbálni Artúr király, és a köré épített mítoszok által inspirált alkotást, avagy a King Arthur-t.

Pontos időpontot az illetékesek akkor még nem árultak el számunkra a demó érkezését illetően, azonban erre már nincs is szükségünk, hiszen a kipróbálható verzió befutott.

Ennek hála pedig minden kedves érdeklődő, aki szeretné kipróbálni a hazai játékfejlesztés - sokak véleménye szerint - csúcsát jelentő programot, akkor itt a nagy lehetőség, teljesen ingyen letölthető ugyanis a program demója, a közel 2 GB terjedelem pedig ne riasszon vissza senkit, valóban érdemes kipróbálni, hogy mit hoztak össze hazánk fiai. Ha már régóta kerülgeted az alkotást, és szeretnéd megtudni, hogy magyar felirattal, a jövő év elején, milyen játékszoftvert fogsz biztosan megvásárolni, akkor próbáld ki most a King Arthur-t, hidd el megéri. Íme a link:

King Arthur demó
King Arthur-t.'>
nincs még hozzászólás

King Arthur
3.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja