Kinect-támogatású Gears of War filmfelvétel jelent meg

2014. szeptember 11.
1.9041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A felszínre került játékmenet filmfelvétele az állítólagos elkaszált, valós-idejű stratégiai játékból, a Gears of War: Tactics-ból származik, és megmutatja, hogy a népszerű lövöldözős sorozat teljesen új megvilágításba került.

A VG Leaks egy két perces videót szerzett meg a játékból, ami állítólag azt mutatja meg, hogy a Microsoft Kinect kameráját a játékosok csapataik irányítására és légicsapás indítására használják. Ebben az alpha verzióban, az ujjadat a levegőben húzva mutathatod meg a csapatodnak, hogy hova menjenek és hogyan támadjanak.

2013-ban, ugyanez a weboldal szerezte meg az első Gears of War: Tactics fényképeket is, és ekkoriban még arra tippelgettek, hogy a játékot Xbox 360-ról Xbox One-ra csúsztatják.

Még nem teljesen világos, hogy a Gears of War: Tactics különbözik-e a Gears of War: Exile nevű játéktól, ami egy másik Kinect-támogatott cím aminek a fejlesztését 2012-ben állította le az Epic Games.

A Microsoft ez év folyamán vásárolta meg a Gears of War franchise-t az Epic Games-től, tisztázatlan összegért. A Black Tusk Studios, a Microsoft leányvállalata, jelenleg egy új Gears of War címen dolgozik, feltehetően Xbox One-ra. A veterán Gears of War producer, Rod Fergusson is beszállt a játék fejlesztésébe, aminek még nincs kilátásban megjelenési dátuma.

#tv#
4 hozzászólás

ENCELADUS

10 éve, 5 hónapja és 6 napja

Érdekes lett volna az biztos

válasz erre

Ravor

10 éve, 5 hónapja és 7 napja

Nekem ez a fajta Gears of War egyáltalán nem tetszik, nemhiszem, hogy túlzottan nagy sikere lett volna/lenne ennek az irányvonalnak

válasz erre

gokuvsvegita

10 éve, 5 hónapja és 7 napja

totyak írta:
Kicsit fárasztó lett volna mindent kézzel mutogatni.
Egyetértek, sőt az egész kinechtes dolog szerintem fárasztó lenne... röhögő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 5 hónapja és 7 napja

Kicsit fárasztó lett volna mindent kézzel mutogatni.

válasz erre
Gears of War: Exile
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja