Kinect Sports Rivals: a lovaglás sajnos kimarad

2013. november 29.
2.1981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Ha azt gondoltad, hogy a láthatatlan autóvezetés hülyén néz ki, képzeld csak el milyen lett volna a láthatatlan lovaglás - a Rare csapata a Kinect Sports Rivals kapcsán árult el újabb érdekességeket, megtudhatjuk például, hogy mely játékmódok véreztek el a fejlesztés korai szakaszában.

Danny Isaac szerint a lovaglás, valamint a horgászás is játszható volt a fejlesztés korai szakaszában, ezek a sportok azonban csak prototípus formájában léteznek, mivel a tesztelők előzetes visszajelzései alapján nem arattak osztatlan sikert. A kimaradt sportok ugyan jók voltak, de nem képviselték a Rare által elvárt színvonalat, a fejlesztők ugyanis olyan játékmódokat akartak a programba sűríteni, amelyek jól demonstrálják az új Kinect képességeit.

A fejlesztés elején, azaz tervezési szakaszban nagyon sok ötlet felvetődik - köztük igazán vadak is -, ezek közül azonban jó néhány nem jut tovább a prototípusnál. Így fordulhat elő az, hogy a kajak, a frizbi és a pingpong is kimarad a 2014 tavaszán érkező játékból.
Kinect Sports Rivals kapcsán árult el újabb érdekességeket, megtudhatjuk például, hogy mely játékmódok véreztek el a fejlesztés korai szakaszában.'>
3 hozzászólás

fantis6

11 éve, 19 napja

érdekes lett volna az irányitás röhögő smiley

válasz erre

LolZ

11 éve, 2 hónapja és 19 napja

Hát ha nem volt annyira nagy sikere akkor könnyebb volt kivenni,gondolom már nem nagyon akartak vele ilyen szakaszban foglalkozni.

válasz erre

totyak

11 éve, 2 hónapja és 19 napja

Nem hiszem, hogy sokaknak fáj a lovaglás kimaradása.

válasz erre
Kinect Sports Rivals
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaDav2377 profilja