Kinect nélkül erősebb lesz az Xbox One

2014. május 15.
2.5271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft már az Xbox One leleplezésekor sem titkolta, hogy a konzolban helyet kapott 8 GB memória egy jelentős részét a Kinect mozgásérzékelős szenzornak tartják fent.

A napokban azonban kiderült, hogy a redmondiak egy a kamera nélküli változatot is szeretnének piacra dobni, amivel kapcsolatban a rajongóban felmerült a kérdés, hogy ezáltal vajon erősebbé is válhat a konzol hardvere?

A kérdésre Yusuf Mehdi válaszolt, aki kifejtette többek között, hogy hónapokig tartó viták előzték meg a Kinect kivonását az Xbox One csomagjaiból, de a Microsoft embere kiemelte, hogy egyelőre még nem tud konkrét részletekkel szolgálni afelől, hogy ezáltal erősebb lehet-e a konzol.

Azt természetesen Mehdi is megerősítette, hogy Kinect nélkül felszabadul némi erőforrás, és már tárgyalnak stúdiókkal arról, hogy ezt miként tudnák kihasználni, de egyelőre konkrétumokról még a Microsoft embere sem tudott beszámolni.
4 hozzászólás

totyak

10 éve, 8 hónapja és 21 napja

És mi lesz azokkal a One felhasználókkal, akik még a Kinect-es gépet vették? Nekik is engedélyezni kellene a Kinect totális leválasztásást.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 8 hónapja és 22 napja

De akkor a kinect mindenkinél offon kell, hogy legyen! Eleve engedélyezni kellene a fejlesztőknek, hogy ők döntsék el mire akarják használni a kinectnek foglat részt, ha a játéknak nem kell kinect, akkor ne vegyék már el az értékes erőforrásokat.

válasz erre

kpal

10 éve, 8 hónapja és 22 napja

Akkor ha minden ki lenne használva veszítene az erélyéből a BOX röhögő smiley

válasz erre

fantis6

10 éve, 8 hónapja és 22 napja

na igy még jobb ha kihagyják , már eleve nem kellett volna erőltetni röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja