Killzone Shadow Fall - A többjátékos mód 60 fps-sel fut majd

2013. szeptember 27.
1.6011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Eric Boltjes, avagy a Killzone Shadow Fall fejlesztésével foglalatoskodó Guerrilla Games vezető dizájnere az Eurogamer Expo-n megerősítette, hogy alkotásuk többjátékos módja masszív 60 fps-sel fut majd.

Érdekesség, hogy bár a multiplayer opció képes lesz erre a teljesítményre, Eric szerint az egyjátékos kampány viszont mindössze 30 fps-t produkál majd, de ne higgyük azt, hogy emiatt az csúnyább vagy rosszabb lesz, technikailag ugyanis a fejlesztő szerint szinte semmi jelentősége sincs ennek.

Habár külsősként mi ezt egy kicsit másként látjuk, de a Guerrilla Games embere szerint grafikailag a 30 fps ellenére is sokkal jobb lesz a Killzone: Shadow Fall egyjátékos módja, elég csak például a rombolható környezetre gondolni.

Eric szerint azonban egyszerűen nem tartották fontosnak azt, hogy az egyjátékos módban is 60 fps legyen a céljuk, ellenben a multiplayer móddal, ahol szerintük a gyorsabb reakcióidő miatt fontosnak tekinthető a jobb futás is. Mi valami óriási turpisságot érzünk a háttérben!
4 hozzászólás

totyak

11 éve, 4 hónapja és 26 napja

Legalább ezek elismerik, hogy a gyakorlatban semmit nem számít a 60 fps. Másik fejlesztők meg világmegváltó újításként próbálják eladni nekünk. 30 fps felett már nem érzékel a szem különbséget, folyamatosnak látja a képet, így lényegtelen mekkora az érték.

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 4 hónapja és 26 napja

Valami nagyon komoly single élménynek kell lennie, hogy ha csak 30 fps-t bír majd a gép röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

11 éve, 4 hónapja és 26 napja

De a reakcióidő mitől lenne jobb, ha mindenkinek ugyanannyin fut? Egyik 60 lenne, a másik 30, akkor még talán játszana ez, de multiban mindenkinek 60 lesz vagy pedig mindenkinek 30 lenne.

válasz erre

kpal

11 éve, 4 hónapja és 27 napja

single mért nem lehet 60fps meglepett smiley

válasz erre
Killzone: Shadow Fall
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja