Killzone 3: Hivatalosan bejelentették a játék Helghast Edition változatát

2010. november 01.
2.3781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány nappal ezelőtt már tudósítottunk nektek a Guerrilla Games egy aprócska baklövéséről, amelynek következtében a Killzone 3 hivatalos honlapján rövid ideig megtekinthető volt néhány érdekes információ a játék különböző kiadásairól, így köztük a legérdekesebb Helghast Edition-ről is, amiről akkor csak annyit tudtunk, hogy drága lesz, de biztosan helyet kap benne egy Helghast sisak, a hozzá való tartozékokkal.

A hétvége folyamán azonban a Sony végre hivatalosan is bejelentette a speciális kiadás tartalmát.

Így immáron köszöntsük hivatalosan is köreinkben a 130 dolláros árkategóriába helyezett csomagot, ami első blikkre elképesztően drága, de várjuk csak meg mit kapunk ezért a pénzért cserébe! A fentebb megnevezett Helghast sisak ugyanis csak a kezdet, bár már az is önmagában kecsegtető, az illetékesek úgy döntöttek, hogy mellé egy Helghast Marksman akciófigurát is elrejtenek a csomagban, ami 6.5 inches méretével eltörpül az életnagyságú sisak mellett, de a fanatikusoknak így is igazi csemege. Mint ahogyan a gyűjtői változatba pakolt vaskos művészeti könyv, a bónusz DVD, rajta exkluzív felvételekkel és interjúkkal, valamint az olyan apróságok, mint a program hivatalos zenéi, letölthető dinamikus témák, és némi DLC csomag is, hogy az összkép teljes legyen, köztük például a Retro Map Pack, tartalmában a Killzone 2 két legnépszerűbb multiplayer térképével a fedélzeten. 130 dollár egy ilyen csomagért talán nem is annyira borsos...


Killzone 3: Hivatalosan bejelentették a játék Helghast Edition változatát - 2. kép


1 hozzászólás

totyak

10 éve, 8 hónapja és 24 napja

De borsos, bizony hogy borsos. Van, akinek az egy havi fizetésének az egyharmada. Nem panaszkodásképpen, de egyrészt ezek a kiadók el vannak szállva maguktól, hogy ezekért a ****okért ilyen pofátlan összeget mernek kérni, másrészt meg a vásárlók sem normálisak, akiknek ez megéri. Mondjuk azok nem is olyan fizetésekből élnek, mint a magyarok 80%. Sajnálom, ha bárkit is megbántok ezzel.

válasz erre
Killzone 3
13.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaManiac profilja adambalonyi profilja