Killzone 2: Óriási népszerűségnek örvend a demonstráció

2009. február 06.
1.8891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Még csak tegnap délután került fel a PlayStation Store szervereire a Killzone 2 ingyenes próbaköre, annak népszerűsége máris szóra bírta a Sony Computer Entertainment Europe illetékeseit, akik elmondták, hihetetlenül sokan voltak kíváncsiak az első benyomások megszerzésével kecsegtető demonstrációra, rengeteg felhasználó töltötte le a két pályából álló próbaverziót.

Konkrét szám nem hangzott el, mert úgy fest, ez bizalmas adatként húzódik meg a háttérben.

Hogy ennek mennyire van marketing szaga, mennyire sem, nem posztunk eldönteni, de csodálkoznánk azon, ha az eddigi és a jövőbeli, rendkívül erős kampánysorozatok, valamint maximum illetve ahhoz közeli értékelések nem váltottak volna ki egy kisebb hisztériát a Sony játékközösségeiben.

A Guerilla Games rájött, hogy mitől döglik a légy, felhozta a középszerű, vagy annál némileg erősebb, PlayStation 2-es előd folytatását a csúcsra és ennek bőven lesz visszhangja a játék megjelenését követően is.

Talán ad némi súlyt a dolgoknak az a tény, hogy a Killzone 2 már bőven túl van az egy milliomodik európai előrendelésen és ez még csak a pre-orderek mennyisége. A Killzone 2 nálunk 10 pontra vizsgázott, ami egyben garancia arra, hogy a történelem legkiválóbb és leghangulatosabb first person shooter-ét szemelted ki magadnak.

Főbenjáró bűn elvéteni és ha már túl vagy a demó nyüstölésén, bizonyára minket fogsz igazolni Te magad is, számtalan külföldi kollégánkkal egyetemben, akik hozzánk hasonlóan, nem voltak restek kinyilvánítani túlfűtött érzelmeiket.

Metacritic: 93 pont
Killzone 2 ingyenes próbaköre, annak népszerűsége máris szóra bírta a Sony Computer Entertainment Europe illetékeseit, akik elmondták, hihetetlenül sokan voltak kíváncsiak az első benyomások megszerzésével kecsegtető demonstrációra, rengeteg felhasználó töltötte le a két pályából álló próbaverziót.'>
nincs még hozzászólás

Killzone 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja