KillZone 2 európai előny

2008. december 28.
1.9981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Helme profilja, adatai
Helme
Az európai gamer társadalom végre megérett arra, hogy a játékfejlesztő cégek valóban odafigyeljenek rá.

Javuló tendencia tapasztalható az illegális letöltések terén. Évről évre kevesebb kalózmásolat készül. A játékosok megértették, hogy egy-egy alkotásban mennyi munka és energia fekszik. Ezt pedig egyre többen honorálják valamilyen módon. Ha a pletykáknak hinni lehet, akkor a Guerrilla Games teljes mértékben elkészült a KillZone második részével. Már több ízben beszámoltunk arról, hogy az amerikai megjelenés biztosan február 27.

A sajtósok sokáig titkolták az európai megjelenést, nem is véletlenül. Ha minden igaz, akkor két egész nappal előbb érkezik az öreg kontinens lakóihoz a KillZone2, mint az amerikaiakhoz. Azaz a várható megjelenési dátum 2008. február 25.

Ami már biztos:
Egy pályán akár 32 játékos is játszhat egyszerre, bár ezeknek egy része valamilyen játékosszámra van optimalizálva. Klánok esetében az összeg megduplázódik, összesen 64-en harcolhatnak egyidőben. Klánharc során Valor Point-ok szerezhetők, melyek után rangot kap az ember.
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 6 hónapja és 25 napja

Az a 3 nap szerintem már nem oszt nem szoroz. Én, ha meg fogom venni a játékot, akkor az amerikai verziót fogom megvenni, ha esetleg jönne valami kiegészítés a játékhoz, akkor meg tudjam venni (már csak egy bankkártya kell röhögő smiley).

válasz erre
Killzone 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja