Killzone 2: Egymilliónál is több online játékos

2009. április 30.
1.8331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Killzone 2 besöpörte az összes lehetséges elismerést, amit csak egy efféle játék szerezhet magának, rendkívül magas pontszámokat és a többi és a többi.

A Sony történetesen még a produktum fogyásával is elégedettnek látszott, hangoztatták, nyilatkozták. Akkor elviekben mindenki boldog, a játékosok egy gyöngyszemet játszanak, a Guerilla Games pedig önbizalommal töltött állapotban vághat neki az esetleges folytatásnak.

A Killzone 2 újabb fontos határt lépett át, nevezetesen megvan az egymilliomodik online játékos, sőt, már ennél is több valamivel. A mai konzolos trendeknél kiemelten fontos, hogy mennyien használnak egy-egy szoftver a világhálóra csatlakozva, hiszen számtalan mennyiségű, fizetős - és persze nem fizetős - kiegészítő is érkezik hozzájuk, ami plusz bevételeket hoz a kiadó és a fejlesztő konyhájára egyaránt.

Ez az egymillió gamer durván a kétharmada az alkotás tulajdonosainak, ebből következik, hogy csupán egyharmad részük nem tolja multiplayer-ben, így ők valószínűleg a kiegészítőt sem fogják megvásárolni hozzá a jövőben. Az első csomag egyébként a héten érkezik, Steel & Titanium címmel. A Sony dinamikus felhasználói bázis gyarapodásra számított, ami talán majd a Platinum kiadás megjelenésével lesz igazán érezhető. Két hónap, egymillió online user.
Killzone 2 besöpörte az összes lehetséges elismerést, amit csak egy efféle játék szerezhet magának, rendkívül magas pontszámokat és a többi és a többi.'>
nincs még hozzászólás

Killzone 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja