Killzone 2: A Sony megerősítette a PlayStation 3 bundle érkezését

2009. január 21.
1.7181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Jóllehet, egy héttel korábban hírül adtuk, hogy Európa februárban egy Killzone 2-es, PlayStation 3 bundle-t is kap a játék megjelenésének tiszteletére, tegnap a Sony bejelentette hivatalosan a csomagot.

Változás nem történt, tehát lesz a dobozban egy 80GB-os HDD-vel felvértezett konzol, egy Dual Shock 3-as kontroller és egy Killzone 2-es kópia természetesen. A Sony beárazta a csomagot, viszont nem datálta, ami kissé fájó pont lehet a várakozók számára.

Az európai megjelenés még nincs hivatalosan bejelentve, így jobb híján mindenki az amerikai dátum napjára ikszeli nálunk is az érkezését, azaz február 27.-re. A Sony ugyan bejelentette a bundle-t és beárazta azt 300 Fontra, de időpontot nem mellékeltek a sajtóanyaghoz.

A bundle egy tetszetősen dekorált dobozban kerül forgalomba, amely garantáltan meghozza a még döntésképtelen játékosok kedvét egy eszméletlenül zúzós golyóváltásra. A Killzone 2 tesztjét hamarosan olvashatjátok, itt, a Game Channel-en.


Killzone 2: A Sony megerősítette a PlayStation 3 bundle érkezését - 1. kép

Killzone 2-es, PlayStation 3 bundle-t is kap a játék megjelenésének tiszteletére, tegnap a Sony bejelentette hivatalosan a csomagot.'>
nincs még hozzászólás

Killzone 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja