Killzone 2: A japán tesztelők szigora

2009. április 16.
1.5871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A héten megjelent legfrissebb Famitsu már több említésre méltó témát is szolgáltatott, íme a következő.

A japán kollégák végeztek a Killzone 2 tesztelésével, megírták véleményüket, majd kiszórták pontszámaikat. Ők negyvenes rendszerben pontoznak, azaz négy összetevőt vizsgálnak, melyek egyenként maximum tíz ponttal jutalmazhatók. Nem a mi szájízünknek való szisztéma, de bevált és működik. Hiszed vagy sem, megítélésük szerint a Killzone 2 nem ér többet a HAWX-nál.

Itt jön képbe a masszív szemöldökrángatás, hogy ez miként jöhetett ily módon össze. Egyszerű a képlet, valamelyik játék kevesebbet kapott a vártnál, vagy a másik többet a megérdemeltél. A nyugaton halálra imádott és maximum közeli pontszámokkal jutalmazott Killzone 2 Japánban csak egy erős közepest tudott kihozni magából az ítészek szemében. A Guerilla Games műremeke 32 pontot hozott össze, amely 8,8,8,8 részpontozásokból jött végeredményül.

Ez egy stabil, "vedd, mert remek játék, de annál nem több" értelemmel bír. A csattanó pedig csak ezután jön, hiszen a Tom Clancy-féle HAWX hajszálra pontosan ezzel az eredménnyel végzett, így gyakorlatilag legalább annyira remek alkotásnak tartják arrafelé a műfaján belül, mint a Killzone második epizódját. Szintén 32 pont, 8,8,8,8-as leosztásban. Ki érti ezeket a japánokat?

1 hozzászólás

yanis91

12 éve, 9 hónapja és 20 napja

OK hogy ennyi pontot kapott de azért ez szerintem szubjektív dolog, a hawx ot is van aki bírja van aki meg még ilyent ... nem látott. Mondjuk azt nem lett volna rossz tudni hogy mi alapján pontoztak mert engem személy szerint nem érint a grafika, egy kisebb látvány világgal ellátott játék is lehet nagyon jó (szerintem). Erre jó példa a crysis szép de hát azért nem olyan jó mint amilyennek mutatja magát.

válasz erre
Killzone 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljanurbanu profilja