Killing Floor 2: gameplay videón az egyik boss fight

2015. április 09.
2.6621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen tegnap derült fény arra, hogy április 21-én már felkerülhet a Steam Early Access kínálatába a PC mellett amúgy PS4-re is megjelenő Killing Floor 2.

Ennek örömére a PC Gamer munkatársainak sikerült szemügyre venniük az alkotás egy nagyon korai tesztváltozatát, amelyben többek között az egyik főellenfél, Hans Volter is helyet kapott már, mint egy rendkívül erős, augmentált végtagokkal rendelkező zombi-szerű teremtmény, aki ereje mellett rendkívül gyors is lesz.

Hogy miként fest Hans a gyakorlatban, illetve milyen módszerekkel lehet legyűrni ezt a brutális főellenfelet, vess egy pillantást az alábbi gameplay felvételre, ami éppen ezt hivatott prezentálni a rajongók számára.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

supermanvsbatman

5 éve, 11 hónapja és 8 napja

szerintem nem rossz annyira elég jó benne szörnyek

válasz erre

totyak

5 éve, 11 hónapja és 9 napja

Elég jól bírja ez a Hans gyerek. Meg ahogy nézem a videó sem kevés helyen van vágva, szóval ellehettek ezzel egy darabig.

válasz erre

Marduk

5 éve, 11 hónapja és 9 napja

Szóval több boss lesz... Hmm... Kíváncsi vagyok, hogy az első rész Pátriárkája szerepelni fog-e a repertoárban. Egyébként a Pátriárkához képest ez a főellenfél nem tűnik nagy dolognak, mondjuk lehet, hogy akik játsszák a játékot már profik, és tudják, hogy hogyan kell őt legyűrni.

válasz erre
Killing Floor 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadarkomen profiljaAngryKnight profiljagery1113 profilja