Killer is Dead címre hallgat a Grasshopper Manufacture legújabb alkotása

2012. április 04.
1.8131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb videojáték bejelentését ejtette meg néhány órával ezelőtt a Shadows of the Damned és a Lollipop Chainsaw című elmebetegségekkel nevet szerzett Grasshopper Manufacture, akik a Killer is Dead nevet adták alkotásuknak, aminek ezzel ellentétben semmi köze a csapat korábbi és egyben klasszikus Killer 7 című videojátékhoz.

Pontosabban mégis, hiszen bár sem képeket, sem túl sok konkrét információt nem kaptunk a Killer is Deadről, annyit viszont azért kiderítettünk, hogy a játékmenete erősen a Killer 7-re (képünkön) és a No More Heroes-ra hasonlít.

A játékról a Famitsu magazin nyilvánosságra hozta még, hogy a koncepció középpontjában a kardok állnak majd, illetve természetesen a kardalapú összecsapások, a főhős pedig olyan lesz, mint egy erősen japános jegyeket magán viselő, a sötét oldalra átállt James Bond.

A Killer is Dead ennyi konkrétummal a háta mögött is már most rendkívül érdekes projektnek hat, megjelenése pedig 2013-ban lesz esedékes, méghozzá PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
Killer is Dead nevet adták alkotásuknak, aminek ezzel ellentétben semmi köze a csapat korábbi és egyben klasszikus Killer 7 című videojátékhoz.'>
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 napja

úgy néz ki mint egy képregényrajz

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 napja

Nanananaaaa, érdekes

válasz erre
Killer is Dead
11.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja