Killer Instinct: Season 3 - megjelenési dátum és PC-s gépigény

2016. március 01.
3.6531
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft és az Iron Galaxy munkatársai napra pontos megjelenési dátummal vértezték fel a Killer Instinct: Season 3-at, így kiderült, hogy a tavasz első havának a végén számíthatunk majd a kérdéses bunyós játék érkezésére.

A Killer Instinct: Season 3 ennek megfelelően március 29-én kerülhet majd fel a boltok polcaira PC-re és Xbox One-ra is, méghozzá négy kezdőkarakterrel a középpontban, akik Rash, Kim Wu, Arbiter és Tusk lesznek, a későbbiekben pedig természetesen további játszópajtásokat kapnak majd a készítőktől.

A fejlesztők egyébiránt nyilvánosságra hozták az alkotás hivatalos PC-s gépigényét is, aminek köszönhetően kiderült, hogy az indításhoz már egy egészen gyengécske gép is elegendő lesz. Nézzétek csak:

Killer Instinct: Season 3 - megjelenési dátum és PC-s gépigény - 2. kép

4 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Kb. ilyen gépigény lenne korrekt minden játéknál. Utálom, hogy a mesterségesen növelt gépigényekkel bírják rá az embert a hardver vásárlásra.

válasz erre

drift3r91

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Wow csak nem egy optimalizált játék? És ez csak javulni fog.

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nem vitték túlzásba szerencsére!

válasz erre

kpal

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ez mindenki gépén elmegy manapság .

válasz erre
Killer Instinct: Season 3
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljamarco profiljamiertkellettaregbevezetes profiljagery1113 profiljaManiac profilja adambalonyi profiljaTurbie profiljaNeurotic profiljaLaci721 profiljapetike737 profilja