Kilenc újabb Queen dal érkezik ezen a héten a Rock Band 3-hoz

2011. december 05.
1.9991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem kevesebb, mint kilenc vadonatúj dallal tér vissza a Queen a Rock Band-sorozathoz, tudtuk meg a Harmonix csapatától, akik megerősítették, hogy ennyi új nótát tesznek elérhetővé a széria harmadik tagjához még ezen a héten.

Természetesen pontos dátum is elhangzott az illetékesektől, így a Queen Extravaganza Pack 02 címet kapott csomag december 7-től tölthető lesz PlayStation 3-ra, míg Xbox 360-ra és Nintedo Wii-re már december 6-tól.

A kilenc dal között olyan gigaslágerek kaptak helyet, mint a Seven Seas of Rhye, a Stone Cold Crazy, az I'm in Love With My Car, a You're My Best Friend, a Long Away, a Bicycle Race, a Don't Stop Me Now, a Radio Ga Ga és a The Show Must Go On. A nótákkal kapcsolatban érdemes tudni, hogy közülük kettő, egészen pontosan a Bycicle Race és a Stone Cold Crazy Pro Guitar és Pro Bass fejlesztéseket kapnak, az egész pakk egészében pedig 15, míg dalonként 2 dolláros árcédulával kerül fel a konzolok online szolgáltatásaira, míg a Pro változatokért 1 dollárt kell kifizetnünk.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 13 napja

Még azt mondom, ha nem kellett volna a játékosoknak külön megvenni minden egyes dalt a játékhoz, akkor talán most is mehetne a brand. Zene annyi van,mint égen a csillag, lehetett volna mindig újabbakat betenni a játék új részeibe, de szerintem az emberek megunták, hogy az amúgy is drága játék mellé még 2 dolcsis dalokat vásárolgassanak.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja