Kilátásban a Lost Planet 2, PlayStation 3-as verziója?

2009. március 20.
1.6361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A PlayStation-társadalom számára óriási csalódást jelentett a korábban bejelentett Lost Planet 2, Xbox 360-as ekluzivitása.

A készülő folytatást a Capcom az Xbox Live-on fedte fel első ízben, így sejthető volt, hogy ha nem is végleges, de időleges kizárólagosságot biztosan élvezni fog a redmondi gépezet. Jun Takeuchi, a Capcom egyik kiváló munkásembere viszont elhintett egy biztató kijelentést, mely szerint vizsgálódnak újabb megcélzandó platformok ügyében.

Jun Takeuchi a GameDaily-nek nyilatkozva elmondta, hogy a Lost Planet 2 jelenleg Xbox 360-ra és PC-re van megerősítve, ugyanakkor gondolkodnak a paletta kiszélesítésén. Nyilván más gépezet nem igazán jöhet szóba a Sony erőgépén kívül (csak óvatosan, a Dead Rising-et sem PlayStation 3-ra hozták ki végül), így némi reménysugár dereng az alagút végén. A Capcom is szép lassan eltemette a platform exkluzív gondolkodásmódot, üzleti stratégiát és próbálnak a minőség éles pengéjén egyensúlyozva minél több verzióval előrukkolni.

A Lost Planet nyitó epizódja szintén Xbox 360-as exkluzivitást élvezett, majd áthuppant PC-re és később megérkezett a PlayStation 3-as átirat is. Egyelőre pezsgőt ne tessék bontani, ám bizakodni annál inkább szabad. Ez esetben még egy időleges, Xbox 360-as exkluzivitást is elviselnénk, csak hozzanak egy mindenki számára megfelelő döntést, azaz húzzák át a Sony gépezetére is. A Lost Planet 2 per pillanat a következő esztendőre esedékes, egyelőre dátum nélkül.
Lost Planet 2, Xbox 360-as ekluzivitása.'>
nincs még hozzászólás

Lost Planet 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profilja