Kikerült a Nokia Here Maps az Apple App Store kínálatából

2013. december 27.
2.0971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Google Maps sokáig vezető szerepet töltött be a telefonok ingyenes navigációs szolgáltatásai között, sikerére azonban többen felfigyeltek, melynek eredménye lett például a Nokia Here Maps és az Apple saját térképszolgáltatása is.

A Nokia megoldását nagyon sokan dicsérik, miközben az almás cég megoldása az elején rendkívül sok hibával rendelkezett, melyeket azóta is folyamatosan javítanak. Az iOS rendszert használó felhasználóknak az Apple App Store-on keresztül ezidáig elérhető volt a Nokia megoldása is, melyet sokan ki is használnak, azonban a Microsoft szoros közelségében ténykedő vállalat érdekes lépésre szánta el magát.

Kivették ugyanis az Apple App Store kínálatából a Nokia Here Maps nevezetű alkalmazást, indoklásként pedig az Apple sokat bírált iOS 7 rendszerét adták meg, hiszen szerintük ez a mobilos operációs rendszer nagyban gátolja a felhasználói élményeket.

Azoknak, akik továbbra is a Nokia megoldását szeretnék használni a legújabb rendszert futtató Apple készülékein, azt javasolták a finnek, hogy használjak a Here böngészőből elérhető mobilos változatát.
4 hozzászólás

fantis6

10 éve, 7 hónapja és 5 napja

here maps szerintem a legjobb az össze közül mosolygó smiley

válasz erre

kpal

11 éve, 2 hónapja és 14 napja

ez a Nokia terepe ami minőségi kacsintó smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 2 hónapja és 14 napja

Leépítik a konkurencia cuccát. Ez is egy megoldás a saját termék nyomására.

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 14 napja

Mekkora mocskok.wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja