Kihívások és egy új Hunt Pass is érkezik jövő héten a Dauntless-be

2019. július 10.
2.1291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Phoenix Labs bejelentette, hogy nagy frissítés érkezik jövő héten a Dauntless világába, a rövid idő alatt elképesztő népszerűségre szert tett alkotáshoz ugyanis nagy dolgok vannak kilátásban Fortune & Glory név alatt.

A kiegészítőnyi extrával kecsegtető update ugyanis magával hoz többek között egy új NPC-t, név szerint Lady Luck-ot, aki az új szezonális Hunt Pass részeként kalózos kihívások sokaságával kecsegtet majd nekünk, miközben eljuthatunk rejtélyes szigetekre, ott újabb kihívásokat teljesíthetünk, szörnyekkel harcolhatunk és így tovább.

A frissítés részeként két extra nehézségi fokozat is érkezik, így a Normal és a Dauntless, de olyan apróságokra is számíthatunk, mint a Lady Luck boltjában elérhető Wall of Champions, mely egy ranglistaként azt a célt szolgálja, hogy a játékosok minden platformon összemérhessék egymással a kakaskáikat.
Dauntless világába, a rövid idő alatt elképesztő népszerűségre szert tett alkotáshoz ugyanis nagy dolgok vannak kilátásban Fortune & Glory név alatt.'>
nincs még hozzászólás

Dauntless
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja