Kihajtható gamer laptoppal bővít az Acer

2017. augusztus 21.
3.9841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A hordozható számítógépek piacán a játékosoknak szánt megoldások már egyáltalán nem számítanak hatalmas szenzációnak, az elmúlt években azonban ez a terület tudott talán a leglátványosabban előre lépni.

A fejlődések ugyanis a hardveres erőt és, a felszereltséget és az árazást is egyaránt pozitívan érintették, így manapság már számos kiváló ajánlat van a piacon, melyekkel messze nem kötünk olyan rossz üzletet, mint az néhány éve borítékolható volt. Az Acer a piac egyik vezető márkája, nemrég pedig két szériájuk egyfajta gyermekeként bemutatták a Acer Nitro 5 Spin névre keresztelt, 2 az 1-ben kialakítással rendelkező gamer laptopot.

A kijelző "kifordításával" főként a multimédiás tartalmak fogyasztása lehet élvezhetőbb, de a kontrolleres játékok kapcsán is nagyobb kényelemben lehet részünk. Erőben természetesen nem lehet hiány, hiszen a 15,6 hüvelykes Full HD kijelzővel szemben már 8. generációs Intle Core i mobil processzorok, akár 16GB DDR4-es memória és GeForce GTX 1050-es vagy erősebb GPU is állhat.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

Ilyen hajtogatható laptop tök furcsa nekem gamerként. röhögő smiley
De kontrollerrel nem rossz megoldás ha zavar a billentyűzet.

válasz erre

totyak

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

Nekem annyira nem szimpatikusak már a kihajtható kijelzők. Ha tapikijelzőt akarok, inkább táblagépet használok.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja