Kifejezetten streamelésre tervezett mikrofont a Razer

2018. január 31.
1.6921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Razer úgy gondolta, hogy itt az idő egy új kiegészítővel megajándékozni a gyakran streamelő gamereket, ezáltal Seiren Elite név alatt bemutattak egy kifejezetten nekik szánt, professzionális minőségű mikrofont.

A Razer Broadcaster termékcsalád legújabb tagja egy dinamikus USB-s csatlakozású mikrofon, mely akár live streamekhez, akár Youtube-os műsorszóráshoz ideális választás, pláne egyszerűsége és sokoldalúsága miatt, hiszen a kapszulás kialakításba belefért a szűrő és a limiter is, amivel olyan hangminőség érhető el, melyet korábban csak a high-end termékek garantáltak.

A Razer Seiren Elite a beépített szűrőknek hála képes ugyanis aktívan megfogni az olyan alacsony frekvenciájú rezgéseket, mint a ventilátorok zaja, a digitális/analóg hang limiter pedig mindig automatikusan állítja a hangerősítést, így se torzításra, se recsegésre nem kell számítanunk még az örömteli pillanatokban sem.

Az eszköz emiatt alaposan leegyszerűsíti a hangszerelést, hiszen egy plug and play eszközként nem kell hozzá külső keverő, erősítő vagy jelátalakító. A Razer Seiren Elite már most elérhető világszerte, méghozzá 200 dolláros árcédulával.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 9 hónapja

Jól hangzik úgy egyben, de szokásosan a Razer logót fizetjük meg. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 9 hónapja és 1 napja

OMG.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja