Kifejezetten bányászoknak tervezte legújabb alaplapját a Colorful

2017. szeptember 14.
4.4041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sajnálatos módon olyan sok ember csatlakozik világszerte a kriptobányászok táborához, hogy arra az ipar is reagált már, ezáltal rendre érkeznek a kifejezetten a virtuális pénz kitermeléséhez ideális hardveres kiegészítők.
 

Egy ilyen alaplapot mutatott be C.B250A-BTC PLUS V20 név alatt a Colorful is, ami több szempontból érdekes, hiszen egy rendkívül lecsupaszított lapkáról beszélünk, ami a gyártó szerint direkt ilyen, mert szerették volna, ha az emberek extra kábelek és egyebek nélkül tudnának számítógépet építeni maguknak.

Hogy az alaplap mennyire a bányászoknak szól, azt jól mutatja, hogy a tervezőket valóban semmi nem érdekelte, így például még házat sem találni méreteihez, ellenben a nyolc PCIe x16-os csatlakozónak hála egyszerre akár nyolc dupla foglalatos grafikus kártyát is bele tudunk passzírozni.

Az alaplapra egyébiránt az Intel B250 lapkakészlete került, a csatlakozók terén pedig van rajta HDMI kimenet, Ethernet port és néhány társcsatlakozó is, míg a háttértárak tekintetében M.2 és SATA alternatívák állnak a rendelkezésünkre, memóriából pedig csak SO-DIMM modulost képes fogadni.
2 hozzászólás

totyak

3 éve, 7 hónapja és 21 napja

Ezzel nehéz lesz a követ csákányozni

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 7 hónapja és 21 napja

Az igen!
Ezzel el lesznek a bányászok egy darabig, fér rá rendesen VGA.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt