Kifejezetten bányászoknak készített 2000 wattos tápot az FSP

2017. november 24.
13.2381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A kriptovaluta bányászata elképesztő üzletággá nőtte ki magát világszerte, amit a hardvergyártók is felismertek, így futószalagon érkeznek a kifejezetten bányászok számára készített termékek.

Egy ilyen tápot jelentett be most az FSP is, akik egy 2000 wattos, 80 Plus hatásfokkal rendelkező szörnyeteggel örvendeztették meg a bányászokat FSP2000-A0AGPBI típusszám mellett, amivel sem a megjelenésre nem adtak, sem arra, hogy LED-eket és egyebeket építsenek bele, a cél itt a küllem helyett a kimagasló hatásfok, amihez 20x15x8,6 centiméteres méretek és egy 12 centiméteres ventilátor tartoznak.

A moduláris kábelezéssel ellátott táp a 115 és 230 voltos hálózat mellett is működőképes, a 80 Plus besorolása miatt pedig akár 100 százalékos terhelés mellett is képes 90-93 százalékos hatásfokot elérni. Hogy a táp mikor érkezik és milyen árcédulával, az egyelőre nem ismert, de biztosak lehetünk benne, hogy egy igazi drágaság lesz.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 4 hónapja

Nemsokára megjelennek a gamer PC-k és az irodai PC-k mellett a bányász PC-k is a boltok polcain?

válasz erre

totyak

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Kb. már mindenféle bányás hardver van szerintem, ezen sem lehet meglepődni.

válasz erre

Tommy

1 éve, 4 hónapja és 3 napja

Bakker már táp is van nekik be****ás

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaGargameth profiljaMarduk profiljagery1113 profilja5t3v3nk3 profiljaWickedSick profiljaReichert Viktor profilja