Kiderült néhány részlet a Gotham Knights kooperatív módjáról

2021. január 12.
10.2771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A WB Montreal csapata több érdekes részletet is megosztott velünk a Gotham Knights kooperatív módjáról, aminek jóvoltából megtudtuk, hogy a végeredmény több tekintetben is különbözik majd a korábbi Batman-játékoktól.

Mindezt Fleur Marty, a játék vezető producere mesélte el egy interjú részeként, melyben elmondta, hogy a Batman: Arkham Origins-hez mérten alaposan át kellett alakítaniuk a Gotham Knights harcrendszerét annak érdekében, hogy a játék jól működhessen kooperatív módban.

Mint Marty kiemelte, a Gotham Knights továbbra is egy akcióban gazdag bunyós játék, és rengeteg elem egyáltalán nem lesz ismeretlen azoknak az embereknek, akik korábban már játszottak az Arkham-sorozattal, azonban sok szempontból mégis nagyon más lesz a végeredmény.

Az nem teljesen világos még, hogy a Gotham Knights miként változtatja meg az alapvető formulát és játékélményt, de Marty szerint a sorozatra jellemző folytonosságot és szabadságot, amiről a korábbi Arkham-játékok szóltak, biztosan megőrzi majd.
Gotham Knights kooperatív módjáról, aminek jóvoltából megtudtuk, hogy a végeredmény több tekintetben is különbözik majd a korábbi Batman-játékoktól.'>
2 hozzászólás

Tommy

3 éve, 5 hónapja és 23 napja

Várós game!

válasz erre

VaPe

3 éve, 5 hónapja és 23 napja

Ezt azért kíváncsian várom! mosolygó smiley

válasz erre
Gotham Knights
25.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja