Kiderült miért nincs Final Fantasy XIV Xbox One-ra

2015. szeptember 20.
3.6861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A Tokyo Game Show egyik előadása után faggatták az Xbox One színeiben jelen lévő Phil Spencert, miért nem érkezik a Final Fantasy XIV a Microsoft masinájára, annak ellenére hogy a következő verzió igen - és ő válaszolt.

A titok nyitja egyetlen szó, ami senkit nem fog meglepni, Phil annyit mondott: "Ez üzlet!". Természetesen kicsit bővebben is kifejtette a mondókáját, amiben leginkább azt ecsetelte, hogy a Microsoft a legtöbb általa exkluzívként kezelt címbe besegít, a fejlesztésben részt vesz, és a bevételek terén épp emiatt magasabb megtérülést is várnak.

A Final Fantasy brand PlayStation konzolokon határozottan erős, ami nem indokolja hogy egy előző epizódba bármennyit is fektessenek, főleg úgy hogy a Final Fantasy XV Xbox One-ra egyébként is megjelenik.

Ésszerű, bár nem feltétlenül szimpatikus hozzáállás...
5 hozzászólás

totyak

9 éve, 3 hónapja és 3 napja

Nincs ebben semmi kivetnivaló. Ami nekünk szórakozás, az nekik kőkemény üzlet. Nem véletlenül vannak különböző platformok és azokra exkluzív címek.

válasz erre

muki

9 éve, 3 hónapja és 4 napja

Ez a sorozat nekem annyira nem is hiányzik One-ról, elvagyok nélküle. Az Uncharted, na az jöhetne...

válasz erre

nefaria

9 éve, 3 hónapja és 4 napja

Szomorú hogy csak üzlet már minden. Mennyivel jobb volt az az idő, amikor még elhivatottságból (is) készültek játékok. C64-Amiga éra például.

válasz erre

rDAVE

9 éve, 3 hónapja és 4 napja

Kamuzik mit az állat. Nem ők adják ki és a támogatásuk sem kellene, hiszen egy nagy kiadóról van szó, akik képesek voltak újraírni a játékot, amikor az nem érte el a megfelelő szintet. A Square valószínűleg két feltétellel készítené a portot. Az egyik a GOLD-tól való függetlenség, a másik a közös szerver a többi platformmal. Ezek közül az egyik vagy mindkettő bántotta a Microsoft egóját.

válasz erre

Ronalddo

9 éve, 3 hónapja és 4 napja

Hát ezzel nem sok FF rajongót nyernek maguknak az biztos! röhögő smiley

válasz erre
Final Fantasy XV
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2015
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja