Kiderült, hogy miért nem bukkan fel Handsome Jack a Borderlands 3-ban

2019. szeptember 03.
5.1311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már korábban is sokan kérdezősködtek azzal kapcsolatban, hogy a Borderlands 3 berkein belül felbukkanhat-e Handsome Jack, avagy a népszerű sorozat egyik ikonikus karaktere, azonban Paul Sage most egyszer és mindenkorra tisztázta a kérdést.

A játék rendezője ugyanis a Critical Hit munkatársainak adott interjúban kijelentette, hogy bár kezdetben valóban voltak olyan terveik, hogy visszahozzák a történetbe Handsome Jack karakterét, azonban végül elengedték ezt az ötletet.

Ennek az oka leginkább a Borderlands 2 fináléjában keresendő, így hiába szerették sokan Handsome Jack karakterét, ha visszahozták volna valamilyen úton-módon a harmadik részben, akkor az nagyon sok rajongónak komoly érvágás lett volna, így inkább végleg búcsút intettek tőle, tehát a szeptember 13-án érkező harmadik részben biztosan nem találkozhatunk vele.
Borderlands 3 berkein belül felbukkanhat-e Handsome Jack, avagy a népszerű sorozat egyik ikonikus karaktere, azonban Paul Sage most egyszer és mindenkorra tisztázta a kérdést.'>
3 hozzászólás

WickedSick

5 éve, 9 napja

Patrik94 írta:
Mert mi történt a második rész fináléjában? Csak az nincs leírva. röhögő smiley
Mert spoileres, természetesen.

válasz erre

Patrik94

5 éve, 9 napja

Mert mi történt a második rész fináléjában? Csak az nincs leírva. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 9 napja

Kár érte.

válasz erre
Borderlands 3
5.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja