Kicsit fifikásan, de már lehet játékállást menteni a Returnalben

2021. november 02.
55.9631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Housemarque nemrég megjelent frissítése a Returnalhoz, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy felfüggeszthessék a roguelike címben való futásaikat, úgy tűnik, sokkal többet tud, minthogy a játékosok szünetet tartsanak.

A játékosok rájöttek, hogy a nemrég hozzáadott funkciót ki lehet használni, és a haladás mentésére lehet használni, ami könnyű újratöltési pontot biztosít egy folyamatban lévő játék közepén.

A fejlesztőcsapat éppen a múlt héten adta hozzá a lehetőséget, hogy a játékosok felfüggeszthessék futásaikat. A kérdéses roguelike, amely során egy-egy nekifutás akár három órán át is tarthat, a javítás előtt hosszú időt követelt a játékosoktól. Ha egy PS5-ön futó Returnalt kikapcsoltak vagy pihenő üzemmódba helyeztek a patch hozzáadása előtt, a játékos folyamatban lévő futása során elért összes előrehaladás elveszett.

Azonban felfüggesztéssel, majd az aktuális mentésük felhőbe való feltöltésével a Returnal játékosok gyakorlatilag egy mentési állapotot hozhatnak létre a játékban. Ha végül meghalnak, a játékosok kiléphetnek, letölthetik a mentésüket a felhőből, és pontosan ott folytathatják, ahol korábban felfüggesztették a játékot.

Returnalhoz, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy felfüggeszthessék a roguelike címben való futásaikat, úgy tűnik, sokkal többet tud, minthogy a játékosok szünetet tartsanak.'>
3 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 7 hónapja és 8 napja

****a hogy hekkelgetni kell egy sima mentéshez. röhögő smiley

válasz erre

muki

2 éve, 7 hónapja és 9 napja

Az a szép! röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 7 hónapja és 9 napja

Ez is valami... röhögő smiley

válasz erre
Returnal
25.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja