Kickstarteren az iControlPad 2, mint a világ első nyílt forráskódú kontrollere

2012. szeptember 17.
1.8561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb érdekes Kickstarter projekt indult útnak néhány órával ezelőtt, az Ouya konzol után ugyanis felkerült a rendszerre iControlPad 2 névvel a világ első nyílt forráskódú kontrollere, amely bármilyen készülékhez csatlakoztatható lesz, amelyik képes kezelni egy USB csatlakozót, így minden vicc nélkül akár még egy mosógéphez is hozzáköthető.

Az 55 gombos kontroller nem a hagyományos konzolos kontrollerek családját fogja erősíteni, sokkal inkább a billentyűzet, valamint a hagyományos vezérlők egy jótékony ötvözetét.

Ennek köszönhetően hagyományos billentyűk éppen úgy helyet kaptak rajta, mint például az analóg karok, így univerzális és egyben forradalmi is lenne egyben az iControlPad 2 megjelenése.

A Product 3 LLC csapata által elindított projekt keretein belül 2009 és 2011 között már elkészült a kontroller egy prototípusa, de ahhoz, hogy megindulhasson a gyártás és az üzletekbe kerülhessen a vezérlő, legalább 150 ezer dollárra lenne szükségük a készítőknek, amelyből ezekben a percekben már közel 50 ezer össze össze is jött, és még 26 nap van hátra a Kickstarteres projektből, tehát komoly esély van a sikerre.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja

Nem tűnik valami nagyötletnek. Kickstarteren mindent el lehet adni?mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

12 éve, 7 hónapja

Vendég írta:
Olyan mint az ouya csak egy rajz van róla... Hát kíváncsi leszek...
Meg egy működőkepés "előd". Az iControlPad már elkészült, csak azon nincs billentyűzet. Meg mutogatták már a 2-öt is, de abban nem vagyok biztos, hogy működik is, valószínűleg csak dísz. mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 1 napja

Olyan mint az ouya csak egy rajz van róla... Hát kíváncsi leszek...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja