Kickstarteren próbál szerencsét a The Good Life, a Deadly Premonition alkotójának új játéka

2018. március 28.
4.1161
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután elsőre nem fogadták túl jól a rajongók, a Deadly Premonition és a D4 alkotójaként megismert Hidetake Suehiro, avagy ismertebb nevén Swery úgy döntött, hogy megrázza magát, és újra szerencsét próbál a The Good Life című kalandjátékkal.

Ennek részeként az elmúlt hónapokat azzal töltötte White Owls nevű csapatával, hogy megszépítsék, kibővítsék és eladhatóbbá tegyék a játékot, aminek most a Kickstarteren keresztül egy újabb esélyt adnak.

Mint ismert, Swery alkotása tavaly a Figen próbálkozott, ahol a 1,5 millió dollárból mindössze 648 ezer jött össze, azonban most a Kickstartert választották ahhoz, hogy a játékra összegyűljön a kérdéses pénzösszeg, és ha szimpatikus számodra a projekt, IDE kattintva te is támogathatod.

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 2 hete és 6 napja

Durván feltolták a grafikát, de még így is jellegtelen a játék. Fel kellene már dolgozni, hogy a játékosoknak a történet is nagyon fontos, nem csak a kinézet.

válasz erre

Hellblade

10 hónapja, 3 hete

Elnézve ezt is talán mással kellene foglalkoznia..

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 3 hete

Az előzetesek alapján tetszik.

válasz erre
The Good Life
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaWickedSick profiljaDav2377 profiljamarco profiljaManiac profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profilja